Kaviarbakad fisk

En mycket god vardagsrätt.

Betyg (6 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g vit fisk
1 purjolök
4 msk mildrökt kaviar
2 dl lätt creme fraiche
Dill

Gör så här

Dela fisken i mindre bitar.
Lägg dem i en smord ugnsform.
Hacka purjolöken och blanda den med kaviar, creme fraiche och dill.
Bred blandningen över fisken.

Stek i ugn i 225 grader i ca 20-25 minuter.

Servera med pressad potatis och rivna morötter.
Visningar:
1008
Sparat:
74

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader