Kaviarbakad torsk

Fisk i ugn med gott kaviartäcke. Jag föredrar lite salt och peppar på fisken. Mycket lättlagat.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g fiskfilé, t.ex torsk eller sej
4 msk orökt eller lättrökt kaviar
1 gul lök
2 dl créme fraiche

Gör så här

Sätt ugnen på 225 grader. Dela fisken i portionsbitar.

Lägg dem i en ugnssäker form. Skala och finhacka löken. Blanda försiktigt kaviar och lök med créme fraiche. Bred blandningen över fisken. Stek i mitten av ugnen 20-25 min eller tills fisken är färdig.

Servera med kokta grönsaker och potatis.
Visningar:
919
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Torsk recept
Torsk gratäng
av Lena
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader
Lax i dillsås
av Queenie
över 2 månader