Kaviarfisk

Enkel och snabb fiskrätt. Använd din favoritkaviar och rätten blir suverän.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1/2 purjolök
400 g torsk
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 dl vispgrädde
1 msk vetemjöl
4 msk kaviar (typ Kalles)
1 dl riven ost

Gör så här

Skiva purjolöken och lägg i botten av en ugnsäker form. Dela fisken i bitar och lägg ovanpå. Krydda. Blanda grädde, mjöl och kaviar och häll över fisken. Strö över osten. Grädda i nedre delen av ugnen 20-30 minuter i 225°.
Visningar:
2869
Sparat:
28

LIKNANDE RECEPT

Kaviarfisk recept
Karls kaviarfis..
av UllaC
över 2 månader
Lättaste kaviar
av e-doc
över 2 månader
Citronfisk/Kavi
över 2 månader