Kebabpaj

Jättegott. Passar bra till bjudning, gärna med en god sallad och nybakat vitt bröd. Dryckförslag: Cider eller öl

Betyg (3 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

Pajdeg:
3 dl vetemjöl
125 g smör eller margarin
4 msk vatten
Fyllning:
500 g köttfärs
1 påse taco kryddmix
Grönsaksblandning:
4 tomater
1 gul lök
4 fefferoni
1 burk cremé fraiche
4 msk majonnäs
salt
peppar
2 dl riven ost

Gör så här

Blanda mjöl, matfett och vatten till en smidig deg. Tryck ut den i en pajform, ca 24 cm i diameter. Förgrädda pajskalet i 200o i 15 minuter. Bryn köttfärsen i lite matfett och tillsätt tacokryddan. Låt småfräsa i ca 5 minuter. Skär tomater och lök i tärningar. Dela fefferonin i små bitar. Blanda tomater, lök, fefferoni, cremé fraiche och majonnäs i en bunke. Smaka av med salt och peppar. Fyll pajskalet med köttfärsröran. Häll över röran med tomater, cremé fraiche mm. Strö riven ost över. Grädda i 200o ca 30 minuter eller tills osten smält och fått fin färg.
Visningar:
8638
Sparat:
56

LIKNANDE RECEPT

Kebabpaj recept
Min kebabpaj.
av gummsen
över 2 månader
Kebabpaj med vi..
av UllaC
över 2 månader
Kebabpaj
av Amber
över 2 månader
Kebabpaj
av Milla73
över 2 månader
Kebabpaj
av magan2
över 2 månader
Barbros kebabpa
av anptt
över 2 månader