Kebabsås

Har man ätit kebab på lite olika ställen har man garanterat stött på liknande denna. Suveränt god och lite "nedbantad" så den är smalare. Självklart kan man byta tillbaka till endast riktig majonnäs osv. Även god till kött, pasta och risrätter av olika slag.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

3 dl Filmjölk
1 msk Majonnäs
1 msk Lättmajonnäs
1 msk fettfri Majonnäs
2 msk chilisås, gärna hot
1 - 2 klyftor vitlök eller 1/2 kinesisk
3 st Kebabfefferoni
1 tsk Vitlökspulver
2 krm cayennepeppar, ca
Salt

Gör så här

Finhacka fefferonin, riv/pressa vitlök och blanda ihop alla ingredienser. Smakar bäst om den får stå och dra ett tag i kylskåpet.
(När jag gjorde denna första gången hade jag köpt kebabdressing (Eldorado) som jag inte gillade nått vidare. Men jag testade att ha i ett par msk i detta recept och det blev verkligen pricken över i:et. Så det rekomenderas, men den är så god så utan med.)
Visningar:
11846
Sparat:
104

LIKNANDE RECEPT

Kebabsås recept
Enkel kebabsås
av Josses
över 2 månader
Kebabpizza på k
av HKH
över 2 månader
Kebabsås
av MrsC
över 2 månader
Supergod hemgjo..
av mrxxx
över 2 månader
Hemmagjord keba
över 2 månader
Lättlagad Kebab
av Bojka
över 2 månader