Kesobullar med graham

Betyg (0 röster)
Antal personer
30 st

Ingredienser

3 dl vatten
1 pkt jäst
1 tsk salt
250 g keso eller kesella
6 dl grahamsmjöl
3 dl vetemjöl

Gör så här

Värm vattnet till ljummet. Smula sönder jästen i en bunke och rör ut den i vattnet. Blanda i salt, keso och mjöl och arbeta degen smidig. Låt den jäsa ca 20 min. Baka ut till bullar som får jäsa till dubbel storlek i ca 30 min. Grädda i ca 10 min i 225 grader.
Visningar:
2072
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Kesobullar recept
Kesobullar med ..
över 2 månader
Kesobullar
av Disen
över 2 månader
Kesobullar
över 2 månader
Kesobullar
över 2 månader
Kesobullar
av risanas
över 2 månader
Kesobullar
av Fin
över 2 månader