Kesoflätor

Kesoflätor med sesam och vallmofrö. Saftigt och gott frukostbröd till 2 Bröd.

Betyg (1 röst)
Antal personer
2 bröd
Kesoflätor

Ingredienser

25 g jäst
3 dl vatten, 37grader
250 g keso
1 tsk salt
1 msk honung
2 msk olja
8 dl vetemjöl

Pensling:
Ägg
Sesamfrön
Vallmofrön

Gör så här

Smula jästen i en skål och tillsätt vattnet. Rör till jästen lösts upp.Tillsätt keso,salt, honung ,olja och arbeta in vetemjöl tills degen är smidig. Låt jäsa övertäckt i 45 min. Ta upp och dela i 2 bitar. Dela varje i tre bitar och rulla ut länder. Fläta ihop till en fläta och låt jäsa i 45 min. Pensla med uppvispat ägg och strö på sesamfrön och vallmofrön. Grädda i 225 grader i 20 min.
Visningar:
1820
Sparat:
59

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.