Kesokroketter

Ngt att testa från det ryska köket...

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Kesokroketter

Ingredienser

1 kg keso naturell
5 äggulor
2 dl vetemjöl
2 msk socker
smör att steka i

Tillbehör:
lätt crème fraiche
svart stenbitsrom
saltgurka

Gör så här

Klä ett durkslag med en kökshandduk. Låt Keson rinna av däri under natten. Blanda Keso, äggulor, vetemjöl och socker till en lös smet.

Forma till små runda kroketter med mjölade händer. Stek dem i smör, ca 2 min på varje sida. De ska få en gyllenbrun, frasig yta.

Servera med lätt crème fraiche, en klick svart stenbitsrom och saltgurka. De salta tillbehören ger en utmärkt brytning till de något söta kroketterna.
Visningar:
1623
Sparat:
49

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.