Kesopirog

Bra till buffén eller knytkalaset. Lika god varm som kall

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

5 dl vetemjöl
250 g margarin
250 g keso naturell
1 purjolök
1 burk Champinjoner
1/4 tsk salt
½ krm vitpeppar
2 msk hackad persilja
3-4 dl hackad rökt skinka
3 msk hackad röd paprika
½ msk vetemjöl
1 dl gräddfil

Gör så här

Blanda först ihop alla inredienser till degen och låt vila svalt.
Kavla ut till 35X40 cm och lägg på fyllningen. vik ihop och pensla med äggoch grädda i 25-30 min. i ca 200 grader
Fyllning:
Strimla purjo och fräs tillsammans med champinjoner. tillsätt salt och peppar. rör i perslja skinka och paprika. Ta kastrullen från värmen och strö över mjölet. tillsätt gräddfilen och rör om.
Skär pirogen i lagomt stora "skivor" när den svalnat lite
Visningar:
1203
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.