Kexkaka

För chokladälskare!!

Betyg (0 röster)
Kexkaka

Ingredienser

200 g kokosfett
200 g mörk blockchoklad
2 ägg
3 dl florsocker
Ca: 25 kex av marie-typ, helst fyrkantiga

Gör så här

Klä en avlång form, som rymmer ca 1 1/2 l, med bakplåtspapper.

Smält kokosfett och choklad på svag värme i en kastrull. Låt det svalna.

Vispa ägg och florsocker pösigt. Rör försiktigt ner det ljumma chokladfettet.

Häll lite chokladsmet i formen så att det täcker botten. Varva sedan kex och smet. Låt formen stå i kylskåp tills kakan har stelnat, gärna över natten.

Stjälp upp kakan och skär den i tunna skivor.
Visningar:
2362
Sparat:
45

LIKNANDE RECEPT

Kexkaka recept
Chokladkexkaka
av Bodil56
över 2 månader
Kexkakor
av MrsC
över 2 månader

LIKNANDE SÖKNINGAR