Knapriga rotfrukter

Härligt, knapriga tillbehör till kött/kyckling.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 morötter
2 palsternackor
6 potatisar
1 bit rotselleri

Marinad:
2 msk olivolja
Saften av ½ pressad citron
1 msk honung
1 tsk sambal oelek
2 vitlöksklyftor
1 tsk salt
½ krm peppar

Gör så här

Skala och dela rotfrukterna i ganska tunna stavar. Skala och hacka vitlöken. Blanda ihop marinaden i en bunke och blanda runt rotfrukterna i marinaden.

Lägg ut rotfrukterna på bakplåtspappersklädd plåt. Stek i ugn 225 grader 20-25 minuter tills rotfrukterna är klara och har fin färg.
Visningar:
1142
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Krämig pastasal
av sajoh69
över 2 månader
Krämig pastasal
över 2 månader
Serranolindad f
av lennali
över 2 månader
Knaprig Äppelpa..
över 2 månader
Potatismuffins
av Ninde
över 2 månader
LCHF bröd..
över 2 månader