Kokosgratinerad persika

God efterrätt!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

25 g margarin
1 ägg
1/2 dl brunt farinsocker
100 g riven kokos
4 - 6 konserverade persikohalvor

Gör så här

Smält margarinet i en kastrull och låt det svalna.
Blanda ägg och farinsocker. Vispa inte.
Tillsätt riven kokos och margarinet.

Sätt ugnen på 175 grader.

Lägg persikohalvorna i en ugnssäker form.
Fyll dem generöst med kokosblandningen.
Grädda i ugnen i 10 - 15 minuter mitt i ugnen.
Visningar:
813
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Påsklängd
över 2 månader
Maya´s Nougat T
av SDMaya
över 2 månader
Peach Melba paj
av SDMaya
över 2 månader
Gudagod rabarbe..
av FBKBA
över 2 månader
Lyxiga chokladä..
av lennali
över 2 månader
Maggans tårta
av UllaC
över 2 månader