Kokospannacotta med färsk fruktcocktail

Len mjuk kokospannacotta med krispig frukt= Succé!

Betyg (2 röster)
Antal personer
6 st
Kokospannacotta med färsk fruktcocktail

Ingredienser

1 burk kokosmjölk, ca 400 g
3 dl vispgrädde
1 dl socker
3 msk pressad citron
3 gelatinblad blötlagda i kallt vatten

Garneringsförslag:
Ananas i små bitar
Kiwi i små bitar
Melon i små bitar
Skivade jordgubar

Gör så här

Blötlägg gelatinbladen.
Koka upp kokosmjölk, grädde, socker och citronsaft i en kastrull.
Krama vattnet ur gelatinbladen och rör ner dem försiktigt i gräddblandningen. Låt kallna och rör om då och då.

Fyll smeten i 6 vattensköljda glas och låt dem stå i kylen i minst 2 timmar eller gärna över natten.

Garnera med den färska fruktcocktailen eller skivade jordgubbar.
Visningar:
4701
Sparat:
74

LIKNANDE RECEPT

Jordgubbs- och
av Queenie
över 2 månader
Kokospannacotta
av Helvina
över 2 månader
Kokospannacotta
över 2 månader
Kokospannacotta
av pihal
över 2 månader
Kokospannacotta
över 2 månader
Kokospannacotta
över 2 månader