Kokt torsk med skirat smör och nyriven pepparrot

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g (4 x 150 g) torskfilé gärna med skinnet kvar
100 g smör
salt
en bit färsk pepparrot

Gör så här

Koka upp saltat vatten, 1 msk per liter. Lägg i fiskfiléerna och låt sjuda sakta på svag värme 8-10 minuter. Smält smöret och skumma av. Riv pepparroten fint. Servera med kokt potatis. Kokt hackat ägg är också gott till.
Visningar:
3693
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Torsk recept
Torsk gratäng
av Lena
över 2 månader
Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader
Lax i dillsås
av Queenie
över 2 månader