Korv- och kantarellgryta med pasta

En variant på korvgryta

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

½ ring falukorv
250 g vitkål
1 purjolök
1 röd paprika
8 champinjoner
2,5 msk Touch of Taste Kantarellfond
2 dl vatten
1 dl crème fraiche
1 tsk mejram
Svartpeppar

Gör så här

Strimla vitkål, purjolök, paprika och champinjoner. Skär falukorv i bitar och bryn tillsammans med grönsakerna.

Tillsätt mejram, fond, vatten och crème fraiche. Låt koka ca 10 min. Smaka av med svartpeppar.

Servera med kokt pasta eller potatis.
Visningar:
669
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Kantarellgryta recept
Kantarellgryta ..
av UllaC
över 2 månader
Bettans goda pa..
över 2 månader
Korv och kantar
över 2 månader