Korvfrittata

Med gurk- och paprikasalsa. Recept av landslagskocken Tom Sjöstedt.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Korvfrittata

Ingredienser

100 g ölkorv vitlök
300 g falukorv
200 g champinjoner
100 g ostronskivling
1 gul lök
1 msk matolja
7 ägg
3 dl mjölk
200 g kokt potatis, skivad
½ ask babyspenat
200 g gurka, skalad
200 g grillad paprika
2 gemsallad
1 msk skivad gräslök
1 tsk olivolja
Salt
Svartpeppar

Gör så här

Skiva ölkorven och falukorven tunt och skär centimeterbreda bitar av falukorvsskivorna. Stek korv, svamp och lök i matolja. Smaka av med salt och peppar. Vispa ägg och mjölk. Smaka av med salt.

Varva svampröran, potatis, babyspenat i ett smort bleck. Häll över äggblandningen och baka i ugnen på 150 grader ca 45 minut. Skär upp i portionsbitar. Skär gurka och paprika i skivor. Blanda med gemsallad, gräslök och olivolja. Garnera med plockad körvel.
Visningar:
1065
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.