Korvgulasch

Mums!!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Korvgulasch

Ingredienser

300 gram kabanoss eller skinnfri grillkorv
1 hackad lök
1 hackad röd paprika
2 st hackade vitlöksklyftor
3 tärnade potatisar
2 msk tomatpuré
1 morot
1 tsk kummin
1 msk vetemjöl
1 tsk mejram
1½ dl paprikapulver
1 liter köttbuljong
1 citron , både skal och saft

Gör så här

Fräs korv i smör eller olja. Tillsätt sedan den hackade löken, morot, potatis, vitlök, tomat-puré, mjöl, kryddor och citron. Fräs en stund under omrörning och häll sedan i buljong. Låt gulaschen koka under lock tills den känns klar, ca en halvtimme.

Servera med bröd och en klick crème fraiche med lite rivet citronskal. Garnera gärna med lite färsk mejram.
Visningar:
2385
Sparat:
73

LIKNANDE RECEPT

Korvgulasch
över 2 månader