Kräftlag

Betyg (0 röster)

Ingredienser

2,5 l vatten
1 d grovt salt
1 flaska pilsner
2 sockerbitar
ca 1 l lätt sammanpressade dillkronor utan stjälkar

Gör så här

Lagen räcker till 1 kg kräftor. Låt kräftorna tina långsamt i sin förpackning i kylskåp. Sila bort den gamla lagen. Koka upp samtliga ingredienser till den nya lagen och låt koka i 5 minuter. Låt lagen svaln. Häll den nya lagen över de tinade kräftorna. Låt stå 2-3 timmar före servering.
Visningar:
6465
Sparat:
27

LIKNANDE RECEPT

Helgkyckling
av Jessika
över 2 månader
Pastasås med kr
över 2 månader
Heta cajunkräft..
av tina62
över 2 månader
Västkustdröm
över 2 månader
Helt underbar k
över 2 månader
Lundströms past
över 2 månader