Krämig gryta

Smakrik dijonsenap tillsammans med crème fraiche gör köttgrytan god och krämig.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 fläskfilé (ca 500 g )
1 msk smör
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 dl sky från panna
2 dl cremé fraiche
2 msk kinesisk soja
2 msk dijonsenap
4 inlagda soltorkade tomater

Gör så här

Skiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta, peppra. Lägg över i en traktörpanna. Skölj ur pannan med vatten häll det över köttet. Koka upp och tillsätt créme fraiche,soja och senap. Låt sjuda några minuter. Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan.

Servera ris och sallad till.
Visningar:
2101
Sparat:
59

LIKNANDE RECEPT

Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Mina barns gott
av Pomero
över 2 månader