Krämig romsill

Passar bra på påskbordet

Betyg (3 röster)
Antal personer
6-8

Ingredienser

1 burk inläggningssill, 420 g varav 210 g sill
½ hackad rödlök
2 dl crème fraiche
2 msk äkta majonnäs
1 knippa hackad dill
1 liten knippa hackad gräslök
100 g röd stenbitsrom, spara hälften till garnering
Salt
Vitpeppar

Garnering:
Lite stenbitsrom
Dill

Gör så här

Skölj filéerna, låt rinna av väl och skär sillen i 1 cm breda bitar. Blanda samman rödlök, crème fraiche, majonnäs, örter och stenbitsrom. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner sillbitarna och låt stå i cirka 1 dygn.

Häll upp i små portionsglas och garnera med rom och dill.
Visningar:
6230
Sparat:
87

LIKNANDE RECEPT

Romsill recept
Marias Romsill
över 2 månader
Drömsill
av poffa
över 2 månader
Drömsill
över 2 månader
Drömsill med st
över 2 månader
Drömsill med ro
över 2 månader
Monicas drömsil
av ylwa
över 2 månader