Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg

för den som tycker om kroärtskocker

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-5 port
Kronärtskocksbottnar med skinka och ägg

Ingredienser

1 burk kronärtskocksbottnar(8-10st)
1/2 dl majonnäs
1 dl gräddfil
1 msk citronsaft
1/2 tsk salt
1 kryddmått paprikapulver
1 dl vispgrädde
100 gr rökt skinka
2 hårdkokta ägg
salladsblad

Gör så här

låt kronärtskocksbottnarna rinna av,
rör samman majonnäs och gräddfil smaksätt med citronsaft salt och paprikapulver.
vispa grädden till hårt skum och vänd ner den i majonnäsblandningen.
skär skinkan i små tärningar skala och hacka äggen.
rör ner skinkan och ett av de hackade äggen i majonnäsen.
lägg två kronärtskocks bottnar på varje assiett fördela majonnäsblandningen på dem,
strö över det andra hackade ägget och lite paprikapulver garnera med salladsblad.
serveras med kuvertbröd eller rostat bröd.
lycka till
Visningar:
979
Sparat:
8
Gratinerade kro..
över 2 månader
Räkcocktail i g
av styvan
över 2 månader
Smakrik sallad
av Queenie
över 2 månader
Renfilé på kron
över 2 månader
Inbakad biff me
av Annras
över 2 månader
Pasta med kronä
av essim
över 2 månader