Krusbärsmarmelad

Betyg (0 röster)

Ingredienser

500 g krusbär
1/2 dl vatten
2 msk citronsaft
500 g strösocker
1 1/2 tsk Melatin pektinpulver
1 msk hackad färsk mynta
1 tsk hackad färsk salvia

Gör så här

Skölj och snoppa krusbären. Låt dem rinna av på hushållspapper. Koka dem i vatten och citronsaft ca 5 minuter. Tillsätt hälften av sockret och låt koka rätt friskt. Resten av sockret blandas med pektinpulvret som sedan tillsättes i koket tillsammans med kryddorna. Rör långsamt mot botten så att krusbären blandas ordentligt. Skumma väl. Häll upp i dina finaste burkar!
Visningar:
7289
Sparat:
23
Kickis krusbärs..
av zonale
över 2 månader
Krusbärsmarmela
över 2 månader
Husets krusbärs
över 2 månader
Krusbärsfool
av tina62
över 2 månader
Krusbärsmarmela
av tina62
över 2 månader
Hallon och krus
av for-joi
över 2 månader