Kryddig gurka

Servera som förrätt med bröd eller som tillbehör till stekt eller grillat .

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 gurka
2-3 vitlöksklyftor
2 msk olja
1/2 msk balsamvinäger
1/2 msk soya
1 grönsaksbuljongtärning

Gör så här

Dela gurkan på längden och skarpa bort kärnorna.
Skiva gurkan i halvcentimeter tjocka bitar.
Skala och skiva vitlöksklyftorna tunt.
Hetta upp en stekpanna.
Häll i olivolja, balsamvinäger och soya.
Smula sönder buljongtärningen och strö den i pannan.
Lägg i gurka och vitlök. Stek på hög värme några minuter. Rör då och då.
Visningar:
561
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Supergod potati
över 2 månader
Monikas ljuvlig
över 2 månader
Smörgåstårta – ..
av lennali
över 2 månader
God, nyttig och
av EmmaL
över 2 månader
Kall räkpaj..
över 2 månader