Kulla smörgåstårta

Den blir godare om den får stå utan garnering i kylskåpet ett dygn.

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st

Ingredienser

2 burkar tonfisk i vatten
1 st saftigt äpple
1 knippe dill
2 dl lättmajonäs
2 dl vispgrädde
1 msk riven pepparrot
1 krm vitpeppar
1 tsk salt

Gör så här

1. Smöra brödskivorna lätt.
2. Häll ut vattnet. Finfördela tonfisken. Kärna ur och skär äpplet i fina tärningar. Klipp dillen ganska fint.
3. Vispa grädden till gräddfilskonsistens. Blanda med majonäsen och smaksätt med riven pepparrot,salt och vitpeppar.
4. Blanda tonfisken , äpplen och dill med majonnässåsen.
5. Lägg 2 brödskivor intill varandra och bred på hälften av fyllningen. Därpå 2 brödskivor med resten av fyllningen placera de 2 sista brödskivor ovan på.
6. Garnera efter smak och tycke tex. räkor, gurka och rödpapprika
7. Bred tunt med majonnäs på kanterna och tryck på gurkskivor.
Visningar:
1305
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Smörgåstårta recept
Smörgåstårta – ..
av lennali
över 2 månader
Kräftröra
av Kicki8
över 2 månader
Smörgåstårta me
över 2 månader
av LaJefa
över 2 månader
Supergod smörgå..
över 2 månader
Smörgåstårta á ..
av LEDIVO
över 2 månader