Kycklingfilégryta

Åt den när min syster och hennes sambo hade 30-årskalas med släkten.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-6

Ingredienser

1 påse kycklingfiléer
Skinka eller bacon
I burk creme frachie (gärna örtagård)
3 dl grädde
2 vitlöksklyftor
2 msk senap (honungssenap)

Gör så här

Bryn kycklingfiléerna
Bryn skinkan/baconen
Salt, citronpeppar

Koka ur stekgrytan med 1 dl vatten, sila skyn.

Sås:
Blanda sky, creme frachie, grädde, vitlöksklyftor, senap, krydda. Låt koka ihop. Strö över skinkan/baconen. Skiva kycklingfiléerna, lägg dem i en eldfast form. Häll såsen över.

Värm i ugnen innan servering i cirka 20 min, 200°. Klipp rikligt med persilja över.

Servera med ris.
Visningar:
7465
Sparat:
138
Asiatisk kyckli..
av lennali
över 2 månader
Kycklingfilé me
av ros
över 2 månader
Kycklingfilégry
av lennali
över 2 månader
Kycklingfilégry
över 2 månader
Kycklingfilégry
över 2 månader
Kycklingfilégry
över 2 månader