Kycklingkladd

God rätt med kyckling och ris.

Betyg (0 röster)
Antal personer
3-4

Ingredienser

4 st kycklingfileer
Ris
Bearnaisesås
Skivad annanas
Skivade champinjoner

Gör så här

Tina kycklingfilen. Bryn den i smör och krydda. Går bra att skära kyklingen i mindre bitar om man vill det.
Koka upp önskad mängd ris, själv brukar jag koka för 5-6 personer.
Sätt ugnen på 175 grader.
Koka upp bea.
Börja med att hälla riset i botten av en ungsäker form. Lägg på kycklingen, annanasen och championerna. Häll på beanessåsen och toppa med riven ost. Låt grädda i mitten av ugnen i ca 10-15 min tills osten har smält.
Klart att servera.
Visningar:
1476
Sparat:
13

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.