Kycklingsallad

Betyg (0 röster)
Antal personer
25 st

Ingredienser

12 kycklingfiléer, ca 1,5 kg
smör-&rapsolja, oliv
2 tsk salt
3/4 tsk svartpeppar
3 dl Arla Köket riven ost, gratäng
750 g haricots verts
3 rödlökar
10 hårdkokta ägg
3 liter salladsblad
1 kg körsbärstomater
4 burkar sardeller, ā 53 g
1 liter Arla Köket medelhavsyoghurt
2 burkar tapenade, ā 200 g

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Bryn kycklingen i smör-&rapsolja i en stekpanna. Lägg över på en plåt med bakplåtspapper. Krydda och strö på ost. Stek i mitten av ugnen ca 15 min. Koka haricots verts. Skala och skiva löken. Skala och skär äggen i klyftor. Varva alla grönsakerna på fat. Skiva kycklingen. Lägg kyckling, ägg och sardeller på salladen. Ringla gärna över lite olivolja.
Blanda yoghurt och tapenade, servera till.
(25 bufféportioner)
Visningar:
759
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Kycklingsallad recept
Kycklingsallad ..
av HKH
över 2 månader
Krämig Kyckling
av bikbok
över 2 månader
kycklingsallad
över 2 månader
Kycklingsallad ..
av Isia88
över 2 månader
En sommarlätt k
över 2 månader
Kycklingsallad.
av fenne
över 2 månader