Kycklingsauté med dijonssenap, haricots verts och pesto

För alla?
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen (kan innehålla mjölk, laktos, gluten) och på peston.
Mjölkproteinfri: använd havre- eller sojabaserad matlagningsgrädde.
Laktosfri: välj laktosfri matgrädde.
Glutenfri: välj glutenfritt bröd.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g kycklinglårfilé
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
2 msk olivolja
1 msk dijonsenap
2 1/2 dl matlagningsgrädde, 15%
1 dl vatten
1 hönsbuljongtärning
250 g haricots verts
70 g färsk spenat
salt
svartpeppar
pesto

Gör så här

1. Skär kycklinglårfilén i grova bitar. Skala och hacka lök och vitlök. Bryn kycklinglårfilé och lök i oljan. Tillsätt senap, Milda mat, vatten och hönsbuljongtärningen. Låt koka ca 5 minuter eller tills kycklingen är klar. Krydda med salt och peppar. Vänd ner haricots verts och bladspenat och låt det bli varmt.
2. Toppa med pesto.
3. Servera med fullkornsris eller bulgur och bröd.
Visningar:
1644
Sparat:
16

LIKNANDE RECEPT

Kycklingsauté m
av Razzel
över 2 månader