Läckra tilltugg - Ädelostbåtar

Ostbåtar på endiveblad serveras till fördrinken eller på buffén.
Det här receptet hör ihop med laxrullar och kesoröra med endiver, är tvungen att dela upp dem i tre recept.

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st

Ingredienser

1 selleristånd
150 g ädelost, t.ex. Kvibille Ädel
1 dl crème fraiche
Salt
Peppar
1 knippa gräslök

Gör så här

Ansa och skölj sellerin. Skär stjälkarna i 3-5 cm långa bitar. Kör ost och crème fraiche i en mixer till en slät kräm. Krydda med salt och peppar och klipp ner gräslöken. Kör mixern tills allt är blandat. Häll krämen i en sprits med tyll och spritsa varje selleribit med ostkräm.
Visningar:
1464
Sparat:
20

LIKNANDE RECEPT

Läckra tilltugg
av Queenie
över 2 månader
Läckra tilltugg
av Queenie
över 2 månader