Lättbakad fil-limpa

Lättbakad fil-limpa

Betyg (2 röster)
Lättbakad fil-limpa

Ingredienser

3 dl vetemjöl
2 dl rågsikt
1 1/4 dl grahamsmjöl
½ dl vetekli
1 ½ dl rågkross
1 dl solrosfrön
1 tsk salt
2 tsk bikarbonat
1 dl brödsirap
6 dl filmjölk

Gör så här

Blanda samman alla torra ingredienser i en skål. Blanda i sirap och filmjölk och rör hastigt ihop degen.

Häll upp i en stor form, ska inte vara fylld till mer än 2/3, och grädda fil-limpan mitt i ugnen i 175° i ca 90 minuter. Täck med folie om limpan blir för mörk.
Visningar:
11924
Sparat:
181

LIKNANDE RECEPT

Limpa recept
Köttfärslimpa m..
av LEDIVO
över 2 månader
Havregrynslimpo
av Cina78
över 2 månader
lchf inspirerat..
över 2 månader
Sirapslimpa frå
över 2 månader
Underbart itali..
över 2 månader