Lövbiff med soltorkad tomat, dijon och ädelost

Smaskigt, enkelt och passar både till vardag och fest!!

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

6 st lövbiffar
Dijonsenap
6 st soltorkade tomater i olja
100 g gräddädel
3 dl vatten
1 msk kalvfond
1 dl vispgrädde
2 msk vetemjöl
Peppar
Tomatpuré
Potatis

Gör så här

1) Bred ut ett tunt lager dijonsenap på varje lövbiff, lägg på en tomat och en skiva ädelost. Rulla samman och fäst med tandpetare. Gör likadant med alla
2) Koka upp kalvfond och vaten, häll i vispgrädden utblandad med mjölet. Koka samman.
3) Bryn biffarna snabbt i stekjärn på hög värme, häll sedan över såsen och låt sjuda på medelvärme tills biffarna är klara. (ett par min)
4) Smaka av med dijon, ädelost, tomatpuré och peppar
5) Servera med potatis och sallad!!
Visningar:
1995
Sparat:
46

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.