Larssons sill

En god och enkel sillrätt som man kan äta året runt.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

3 kokta ägg
1 brk matjessills fileer
1 purjolök
3 dl gräddfil
salt
peppar

Gör så här

Koka ägg, de skall vara hårdkokta.
Mosa två av dem helt. Det tredje ägget delar man på och sparar gulan till garnering. Mossa vitan. Blanda gräddfilen och äggen i en skål. Tillsätt den strimlade purjolöken, spara gärna lite av det gröna till garneringen. Tillsätt matjessillfilerna. Salta och peppra. Blanda väl. Strö över det du sparat av purjolöken och sist strör du över den smulade hårdkokta äggulan. Servera med kokt potatis.
Visningar:
1060
Sparat:
23

LIKNANDE RECEPT

Matjesilltårta
över 2 månader
Påsksallad - hö..
av Nell
över 2 månader
Västerbottenche
över 2 månader
Gammeldags sill
av lennali
över 2 månader
Evas sillröra
av MosterA
över 2 månader
Senapssill
över 2 månader