Lax med krämigt täcke

Enkel och mycket god laxrätt

Betyg (3 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

1 4-pack Laxportionsbitar (ben och skinnfria)
salt
peppar (ev citronpeppar)
1 förpackning fetaost ca.150 g
Finrivet skal från 1/2 citron
1 1/2 msk senap (Vilken som helst men helst lite stark)
1 knippa finhackad persilja
1 tsk krossad rosépeppar
ca.1 dl cremé fraiche (kokbar)

Gör så här

1. Mosa fetaosten med de övriga ingredienserna och ta så mycket cremé fraiche att massan blir krämig salta och peppra.

2. Skär en skåra i varje laxbit så att det bildas en ficka. Vik ut kanterna så att fyllningen får plats salta lätt.

3. Lägg laxbitarna på ett ugnssäkert fat och fördela fyllningen i fickorna. Stek dem i ugnen i 225 grader i 10-15 min.

4. Servera med kokt potatis och en sallad.
Visningar:
2689
Sparat:
53

LIKNANDE RECEPT

Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Krämig pastasal
av sajoh69
över 2 månader
Ugnsbakad lax m
av lennali
över 2 månader
Tacolåda LCHF
över 2 månader