Laxfilé med chevré

Enkelt, snabbt och smakligt

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g laxfilé med skin
Salt
Vitpeppar
150 g chévre
1 dl crème fraiche

Sallad:
150 g blandade gröna blad
½ dl blandade nötter
½ kruka färsk basilika
2 msk olivolja
½ tsk vitvinsvinäger
Salt
Svartpeppar
Torkade tranbär till garnering

Gör så här

Dela laxbiten i 4 portionsbitar. skär en slits i varje portionsbit ner mot skinnet.
Mixa Chévreoch crème fraiche till en kräm salta och peppra fyll skåran i filen med Chévre.
In i ugnen 10 min 200gr.
Blanda till salladen. Strö tranbären på fisken när den kommer ur ugnen smaklig måltid
Visningar:
1952
Sparat:
26

LIKNANDE RECEPT

Laxfilé recept
Ugnsbakad laxfi..
av Mariej
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Ugnsbakad lax m
av lennali
över 2 månader
Lax i krämig sw
av kicki_k
över 2 månader
Lax och räkgryt
av Luna
över 2 månader
Lax i ugn - LCH
över 2 månader