Laxfilé med romsås

Jättegott ! och så enkelt

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Laxfilé med romsås

Ingredienser

4 bitar laxfilé ā 140 g
Salt

Romsås:
2 dl creme fraiche
1/2 dl majonnäs
1/2 tsk salt
2 msk stenbitsrom

Gör så här

Lägg laxfileérna i en smord ugnsfast form och salta ordentligt. Stek i 200* ugn ca 15-20 min.
Gör under tiden romsåsen.
Blanda creme fraiche och majonnäs. Tillsätt salt och stenbitsrom. Rör om ,smaka av.

Servera med pressad potatis och någon grönsak.
Visningar:
16380
Sparat:
138

LIKNANDE RECEPT

Laxfilé recept
Ugnsbakad laxfi..
av Mariej
över 2 månader
Godaste romsåse..
av 7201
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Ugnsbakad lax m
av lennali
över 2 månader
Lax i krämig sw
av kicki_k
över 2 månader
Lax och räkgryt
av Luna
över 2 månader