Leverragu

Inävlsmat är Hälsomat

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 kg Ungnötslever
1 dl Vetemjöl
Mjölk
Smör
Salt
Kryddpeppar
Svartpeppar
Lagerblad
Morötter

Potatis
Lingonsylt

Gör så här

Skölj levern under rinnande vatten, lägg den i mjölk i en halvtimme. Spola under vatten, dela den i tärningar och stek i het panna hastigt under omrörning. Strö på mjöl, späd med vatten, salta, lägg i kryddorna och de skalade morötterna, låt stå och puttra på låg värme i 45 in. Kolla vätskan hela tiden. Den skall vara tjockflytande i slutet.
Gott med kokt Potatis och Lingonsylt till.
Visningar:
4190
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR