Leverstuvning

mmm

Betyg (1 röst)
Antal personer
4-6p

Ingredienser

500 gr lever i bitar
1 purjolök
1 burk champinjoner
3 dl grädde
soja
salt
svartpeppar
timjan
mjöl
ris

Gör så här

Skär levern i bitar stek den med purjo och svampen
Tillsätt kryddor och grädde låt puttra i 15 min gör en redning och slå över tills den blir ganska tjock. (Om man vill kan man ha i paprikor i olika färger de blir också gott) servera med ris
Visningar:
5452
Sparat:
25

LIKNANDE RECEPT

Leverstuvning recept
Leverstuvning m..
över 2 månader
Leversauté ā-la..
över 2 månader
Leverstuvning
av Lena
över 2 månader
Mild leverbiff
av lennali
över 2 månader
Salviakryddad l
av mkbe
över 2 månader
Leverstuvning
av snutten
över 2 månader