Leverstuvning

Den är super.

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g lever
1 purjolök
3 dl grädde
1 burk champinjoner
Timjan
Vitpeppar
Salt
Lite soja

Gör så här

Skär levern i bitar, bryn dem runt om, lägg över i en gryta.
Bryn champinjoner och purjo rör ner det tillsammans med levern. Krydda och häll på grädden och en skvätt soja. Låt puttra medan riset kokar. Red av levern så det blir en stuvning.

Serveras med ris och lingonsylt.
Visningar:
7421
Sparat:
81

LIKNANDE RECEPT

Leverstuvning recept
Leverstuvning m..
över 2 månader
Leversauté ā-la..
över 2 månader
Mild leverbiff
av lennali
över 2 månader
Salviakryddad l
av mkbe
över 2 månader
Leverstuvning
av snutten
över 2 månader
Leverstuvning
av Lena
över 2 månader