Lingonparfait

julkänsla med pepparkaka i

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st

Ingredienser

200 g frysta lingon
1 burk ( 250 g) kvarg
1 dl socker
1 äggula
1/2 dl kinuskisås
4 pepparkakor
2 dl vispgrädde

Gör så här

Spara några av lingonen för dekorering. Tina lingonen och krossa dem lätt. Rör ner socker, äggula och kinuskisåsen i kvargen. Krossa pepparkakorna, tillsätt dem och lingonen.
Vispa grädden, rör försiktigt ner i blandningen.

Parfaiten görs i en form som beklätts med plastfolie. Täck över med folie och låt stå i frysen åtminstone 5 timmar.

Ta ut i rumsvärme en halvtimme för servering och lägg upp på serveringsfat. Dekorera med hela lingon.
Visningar:
3439
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Lingonparfait recept
Lingonparfait s..
av tina62
över 2 månader
Lingonparfait p
över 2 månader
Choklad/Espress
över 2 månader
Lingonparfait p
av ros
över 2 månader
Lingonparfait m
av monac
över 2 månader
Lingonparfait
över 2 månader