Madeirasås

Betyg (1 röst)

Ingredienser

4 st scharlottenlökar
1 dl vitt vin
1 dl madeira, halvtorr
1 dl fiskbuljong
2 dl crème fraiche
1 msk smör
salt
svartpeppar
cayennepeppar
citronsaft

Gör så här

Skala och hacka löken. Blanda vin, madeira och buljong med den hackade löken.Reducera en aning, sila bort löken, tillsätt crème fraiche och sjud upp igen. Runda av med smöret, smaka av med salt, peppar, cayennepeppar och citronsaft
Visningar:
3279
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Madeirasås recept
Vitvinsmarinera..
över 2 månader
Oxfilé med och
över 2 månader
Inbakad oxfilé
över 2 månader
Fläskfilé med m
av Annlis
över 2 månader
Portugisisk oxf
över 2 månader
Madeirasås
över 2 månader