Magisk mintdessert

Chokladpudding på ett helt nytt sätt. Marmorera den med mintsmakande crème fraiche.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 paket chokladpudding , kallrörd
4 dl mjölk
1½ dl crème fraiche
½ dl crème de menthelikör eller 1 - 2 droppar pepparmyntolja som blandas med
1 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 - 2 droppar grön karamellfärg

Garnering:
Färska myntablad

Gör så här

Blanda samman chokladpuddingen enligt förpackningens anvisningar. Låt stå ca 10 minuter.

Smaksätt och färga crème fraichen i en annan skål. Blanda noga.

Skeda upp hälften av chokladpuddingen i en serveringsskål. Häll på hälften av crème fraichen. Dra försiktigt en kniv genom den båda lagren så att det uppstår en marmorering.

Varva ytterligare chokladpudding och crème fraiche i skålen och dra med kniven genom blandningen igen.

Låt desserten stå i kylskåpet så att den blir riktigt kall. Garnera med små färska myntablad.
Visningar:
723
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.