Mandelbakade päron

Gott till efterrätt

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

8 päron , kokta eller 8 - 12 päronhalvor från burk
Toscasmet:
150 g smör
100 g socker
1 dl gräddmjölk
1 msk vetemjöl
100 g sötmandel , flagad
Till servering:
vispgrädde

Gör så här

Lägg päronhalvorna med den kupiga sidan upp i fyra mindre formar eller en stor.
Smält smöret tillsammans med socker och gräddmjölk blanda i mjöl och mandel låt koka upp häll smeten över päronen och grädda i 225 grader ca 15 min servera med vispad grädde.
Visningar:
1153
Sparat:
5

LIKNANDE RECEPT

Wiro Gryta
av SDMaya
över 2 månader
Päronbiskvier
av LillaJa
över 2 månader
Kolarutor med p
av UllaC
över 2 månader
Sallad med pest
av Cilluz
över 2 månader
Jeanettes läska
över 2 månader
Marshmallow paj
av LaJefa
över 2 månader