Marinad till Lamm

Till en stor stek eller kotletter.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Färska kryddor:
Basilika
Dragon
Rosmarin
Oregano
Timjan
Krukor
1 Citron
4 Stora vitlöksklyftor
Olja
Soya
Flytande honung

Gör så här

Lägg steken i en fryspåse och låt den stå i kylen i ett dygn.

Ugnen på 175 grader. Ta bort alla kryddor. I med steken i en stekpåse, ta en nål och stick ett hål på ovansidan. Ca 1 1/2 timme, köttet skall falla av från benet eller va man nu ska säga.

Mycket gott.

Till detta kan du ha hasselbakspotatis.
Gjorde såsen på skyn från stekpåsen med:
smör, vetemjöl, skyn, grädde, vitt vin, svartvinbärsgéle, salta och peppra.

Smaklig måltid.
Visningar:
4662
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
Mumsig stek i l
över 2 månader