Marinerad ansjovis

Betyg (0 röster)

Ingredienser

1 ask ansjovisfiléer
1 msk svensk senap
1 msk ljus fransk senap
1/2 msk strösocker
1/2 msk rödvinsvinäger
1/2 eller 3/4 dl fin olivolja,

Gör så här

Blanda senap, socker och vinäger i en skål med rund botten. Rör kraftigt och strila långsamt ner olivoljan. Här får man inte ha för bråttom. Rör tills såsen är lagom tjock. Vänd ner dillen i såsen. Rulla ihop filéerna i en låg skål. Slå såsen över. Låt den dra ett par timmar före serveringen.
Visningar:
506
Sparat:
2

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader
Mina barns gott
av Pomero
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Italiensk marin
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
Italiensk pesto
över 2 månader