Marinerad oxfilé

Är aldrig fel!

Betyg (0 röster)
Antal personer
12 st

Ingredienser

4 msk soja
4 msk matolja
2 msk hoisinsås
2 pressade vitlöksklyftor
salt
svartpeppar

1 kg oxfilé

Gör så här

Sätt ugnen på 175 grader. Blanda marinaden. Lägg den och filén i en plastpåse så hela köttet täcks. Låt ligga minst 1 timme i kylen. Lägg över köttet i en form. Stick in en köttermometer. Stek i nedre delen av ugnen, klart vid dryga 60 grader. Låt svalna, skär upp i tunna skivor och lägg på ett fat.
Visningar:
8601
Sparat:
48

LIKNANDE RECEPT

Oxfilé recept
Oxfilé med trat..
över 2 månader
Smördegsinbakad..
av heanea
över 2 månader
Plankstek med f
över 2 månader
Oxfilégratäng
av lennali
över 2 månader
Oxfilé med hass
över 2 månader
Pasta med oxfil..
över 2 månader