Marinerad varm bönsallad

Servera salladen med bröd och ost och den blir en mättande middagsrätt.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 burk konserverade bönor (kidney beans) 400 g
ca 200 g frysta brytbönor el haricots verts
1 msk vinäger
3 msk olja
1 pressad vitlöksklyfta
1/2 tsk italiensk salladskrydda
2 msk hackad lök
1 hackad röd paprika
Servering:
bröd
ost

Gör så här

Häll spadet av bönorna. Koka brytbönor el haricots verts knappt mjuka. Sätt till de avrunna bönorna så de värms lite. Häll av kokvattnet. Blanda i en salladsskål vinäger, olja, vitlök och salladskrydda. Vänd ner väl avrunna men ännu varma bönor och brytbönor samt hackad lök och paprika.
Visningar:
2100
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Bönsallad recept
Kyckling i bals..
av lennali
över 2 månader
Ugnsbakad torsk
av styvan
över 2 månader
Italiensk kyckl
över 2 månader
Fisk med kokos
av evaldo
över 2 månader
Bönsallad med r
av evaldo
över 2 månader
Pangasius med c
av evaldo
över 2 månader