Marinerade kantareller

Syrligt gott blir det när man marinerar kantareller. Pröva gärna någo annan svamp.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 personer

Ingredienser

3 dl kantareller
2 msk hackad bladpersilja
2 mskhackad scharlottenlök
3 msk färskpressadd citronjuice
4 msk olivolja
salt
svartpeppar

Gör så här

1. Putsa och halvera kantarellerna. Blanchera ca 10 sekunder i kokande vatten. Låt rinna av.
2. Blanda ihop alla ingredienser och smaksätt med (2 krm) salt och (1 krm) svartpeppar
Visningar:
1035
Sparat:
12

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader
Mina barns gott
av Pomero
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Italiensk marin
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
Fläskfilé med k
av evaldo
över 2 månader