Marinerade Kronärstkockshjärtan

Gott till sommarens buffé eller som drinktilltugg

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 burk kronärtskockshjärtan
1/2 dl olivolja
1 pressad vitlöksklyfta
½ citron, rivet skal
1 1/2 dl finhackad persilja

Gör så här

Häll av spadet från kronärtskockorna.
Blanda olja, vitlök, citronrivet och persiljan och
häll över kockorna.
Sätt i kylen att marinera 1 tim före servering
Visningar:
1788
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilepanna
av Bojka
över 2 månader
Mina barns gott
av Pomero
över 2 månader
Kycklingfilé i
av ros
över 2 månader
Italiensk marin
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
Italiensk pesto
över 2 månader