Marinerat revbensspjäll

Marinerat revbensspjäll

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Marinerat revbensspjäll

Ingredienser

1 kg tjockskuret revbensspjäll
Salt
Malen svartpeppar

Marinad:
1 msk saft av 1 pressad lime
1 dl saft av 1 pressad apelsin
3 msk Touch of taste kalvfond
2 msk olja
1 msk curry
1 ½ krm malen svartpeppar
1 msk kinesisk olja
1 krm stött torkad rosmarin
Hackat skal från 1/2 lime
Salt
Peppar
1 apelsin till garnering

Gör så här

Dela spjället i portionsbitar. Blanda ingredienserna till marinaden. Varva kött och marinad i en dubbel plastpåse och knyt till ordentligt. Låt spjällen marinera i 6 timmar. Vänd kötten någon gång under tiden.

Ta upp spjällen, torka av dem och grilla dem ca 15 min per sida. Salta och peppra. Garnera med apelsinskivor.

Servera med pasta, en fräsch sallad, mango chutney, grillade bananer och grillad ananas.
Visningar:
9342
Sparat:
50

LIKNANDE RECEPT

Revbensspjäll recept
Grillade revben..
av gummsen
över 2 månader
Marinerade spar
över 2 månader
Honungsglaserad
av Kicki8
över 2 månader
Riktigt kladdig..
av MrsC
över 2 månader
Rödkål
av MrsC
över 2 månader
Thailändska rev
av evaldo
över 2 månader