Martin och Patriks Viltskavswok

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 gram Viltskav ( älg eller ren)
100 gram bacon ( ett paket alltså)
200 gram shitakesvamp eller champinjoner.
en fänkol
200 gram blomkål
200 gram broccoli
2 morötter i bitar
Lakritsbrännvin
Salt
Peppar
Tortillabröd

Gör så här

Rör ihop dessa ingredienser med smör i wokpanna:
Viltskav ( älg eller ren)
bacon
shitakesvamp eller champinjoner.
fänkol
blomkål
broccoli
morötter i bitar
Smaksätt allt detta med en halv deciliter lakritsbrännvin ( Sambuca) i slutet. Salta och peppra i wokpannan tills allt är stekt.
Servera i tortillabröd, som läggs i hålslev och friteras i olja så att det får korgform. Ha ett lock till hands om oljan skulle överhettas. Eller servera på tunnbröd.
Visningar:
1114
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.